Termeni şi condiţii

 1. Informaţii despre site

Site-ul web www.discvinil.ro este proprietate privată, numit pe parcursul acestor termeni discvinil.ro. Adresa e-mail de contact este: office@discvinil.ro. discvinil.ro este un site web de găzduire gratuită de anunţuri de vînzări sau cumpărări de discuri din vinil, noi sau vintage, în special cele produse în România dar nu numai. Echipa sau angajaţii discvinil.ro nu vînd viniluri şi nu intermedieaza vinzarile / cumpararile anuntate prin acest site. Utilizatorii inregistrati care pun anunturile sînt şingurii responsabili cu privire la ofertele introduse. Şingura activitate a discvinil.ro este cea tehnică de aşigurare a funcţionării site-ului şi a accesibilităţii acestuia. Prin acest document sînteti notificaţi că discvinil.ro nu îşi asumă nici o răspundere privind calitatea sau corectitudinea anunţurilor. Utilizarea acestui site, vizitarea sau cumpărarea produselor, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Imaginile produselor din magazinul on-line sînt cu titlu informativ. Acestea pot diferi uneori faţă de produsul pe care îl prezintă. Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ şi comercial care vă vor fi trimise în momentul în care decideţi să vă înregistraţi ca utilizator sau în momentul în care deveniţi cumpărător. Sînteti de acord şi acceptaţi că fără nici o notificare prealabilă putem şterge sau adăuga orice informaţie pe site, întrerupe orice activitate pe site sau arhiva din conţinutul sitelui, iar în cazul în care se fac referiri la alte siteuri nu garantăm şi/ sau confirmam sub nici o formă tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe aceste site-uri. Rămîne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri sau luaţi sau nu în conşiderare informaţia găsită acolo.

 1. Proprietatea intelectuală

Conţinutul şi design-ul discvinil.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia şi bazele de date accesibile prin intermediul său sînt proprietatea discvinil.ro şi sînt protejate prin legislaţia română în vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe. În cazul informaţiilor şi conţinutului postat de utilizatori înregistraţi, drepturile de proprietate intelectuală şi responsabilitatea asupra acestora aparţin în totalitate celor care au publicat acea informaţie. În condiţiile în care consideraţi că un anumit conţinut aflat pe site-ul discvinil.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viaţa privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sînteti rugaţi să trimiteţi un e-mail cu drepturile încălcate la office@discvinil.ro, pentru a permite administratorilor discvinil.ro să acţioneze. În cazul anunţurilor făcute publice de utilizatori înregistrati, discvinil.ro funcţionează în regim de găzduire gratuită şi ca atare nu putem fi făcuţi responsabili pentru conţinutul pus de terţe persoane pe serverul nostru. Din cauza numărului mare de anunţuri găzduite este imposibil să facem o evaluare individuală şi obiectivă a fiecărui conţinut postat de utilizatorii înregistraţi. Deşi depunem toate diligenţele pentru identificarea şi ştergerea conţinutului ce ar încălca drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane, scopul discvinil.ro fiind comunicarea publică a anunţurilor legale de vînzare de discuri din vinil (viniluri), există posibilitatea ca un anume conţinut postat de utilizatori înregistraţi să încalce drepturile terţilor. De aceea vă rugăm să trimiteţi un e-mail la office@discvinil.ro cu drepturile încălcate, mandatul dvs. şi anunţurile identificate la care faceţi referire, pentru a permite administratorilor discvinil.ro să acţioneze. Ne rezervăm dreptul de a vă cere mai multe informaţii care să demonstreze încălcarea drepturilor dvs. de proprietate intelectuală, în cazul în care acest lucru nu este evident. Puteţi vizualiza conţinutul discvinil.ro doar pentru folosinţa dvs. personală. Este interzisă orice utilizare a conţinutului discvinil.ro în alte scopuri decît cele permise expres de prezentul document sau de legislaţia în vigoare. Este interzisă trimiterea acestui conţinut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informaţiei. De asemenea nu este permisă modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau formă, precum şi participarea la transferul, vînzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea conţinutului, în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră. Nu aveţi dreptul să îndepărtaţi însemnele ce identifică dreptul de autor al discvinil.ro asupra site-ului.Cererile de utilizare a conţinutului în alte scopuri decît cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@discvinil.ro.

 1. Suspendarea accesului
  discvinil.ro poate să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conţinutul siteului sau la o parte a acestui conţinut  fără altă notificare sau formalitate şi fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale.
 1. Schimbări ale site-ului
  discvinil.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului său ori anunţurile publicate. De asemenea, discvinil.ro îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conţinut.
 1. Înregistrare, parole şi responsabilităţi

Accesul dvs. la anumite servicii din cadrul siteului este protejat de o parolă. Vă sfătuim să nu faceţi publică această parolă. discvinil.ro nu va cere niciodată parola conturilor dvs. în mesaje prin poşta electronică sau telefon. Mai mult, ar fi indicat să semnaţi logout din contul dvs. de utilizator al discvinil.ro, la sfîrşitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestuia. Fiecare înregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisă partajarea datelor de acces (username şi parolă) în contul discvinil.ro cu terţe persoane. discvinil.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei reţele la conţinutul său. În situaţia în care se descoperă accese de acest gen, discvinil.ro îşi rezervă dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la conţinutul său. Înregistrarea în cadrul acestui site este gratuită şi discvinil.ro îşi rezervă dreptul de a şterge două conturi făcute de aceeaşi persoană şi a interzice pe viitor accesul la acest site celor ce încalcă aceste reguli. Nici o transmisie de date prin intemediul Internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură, deci cu toate eforturile noastre de a vă proteja informaţia personală, discvinil.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informaţiilor transmise de dvs. către noi, către şi de la serviciile noastre online. Vă avertizăm aşadar că orice informaţie trimisă către noi se va face pe propriul dvs. risc.

 1. Închiderea contului

Utilizatorii pot cere oricînd închiderea contului.

 1. Viaţa privată

discvinil.ro respectă viaţa dvs. privată şi datele cu caracter personal pe care le împărţiţi cu noi în momentul accesării acestui site. discvinil.ro colectează informaţii de la utilizatorii săi în două circumstanţe: direct de la utilizatorul înregistrat şi din rapoartele traficului înregistrat de serverele care găzduiesc siteul nostru noastre. Colectăm informaţie furnizată direct de utilizator atunci cînd vă deschideţi un cont pe discvinil.ro, şi cînd vă putem cere numele, adresa de mail, numărul de telefon ca şi alte informaţii personale. Anumite date pot fi făcute publice pe site, dacă activaţi această opţiune. Colectăm informaţii din raportul de trafic al serverului, astfel: atunci cînd vizitaţi un site web dezvăluiţi anumite informaţii despre dvs., cum ar fi adresa IP, ora vizitei, locul de unde aţi intrat în siteul nostru. discvinil.ro înregistrează aceaste informaţii pentru o perioadă de timp determinată. discvinil.ro foloseşte informaţia colectată de la dvs. în mai multe feluri, în funcţie de tipul de informaţie colectat: informaţie furnizată direct de utilizator: această informaţie este folosită în scopul contactării dvs. discvinil.ro va dezvălui informaţia identificabilă personal despre utilizatorii săi către terţe părţi doar dacă există consimţămîntul expres al utilizatorilor în această privinţă, dar putem dezvălui informaţii identificabile personal atunci cînd legea prevede expres acest lucru, cînd este cerut de o autoritate competentă sau cînd acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor şi intereselor discvinil.ro. discvinil.ro se pronunţă împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului.

 1. Publicitatea şi conţinutul furnizat de alte părţi

Anumite părţi ale conţinutului publicat pe discvinil.ro pot fi furnizate de terţe persoane cu care avem relaţii contractuale în acest sens. De asemenea, în interiorul conţinutului discvinil.ro pot fi incluse secţiuni publicitare în care se vor afişa mesaje publicitare ale unor terţe persoane. Site-ul nu este responsabil în nici o măsură asupra conţinutului furnizat de terţe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu. De asemenea, discvinil.ro nu este responsabil de conţinutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul său.

 1. Politica de preţuri

Toate preţurile de pe site includ TVA.

 1. Condiţii de returnare

Ne dorim să fiţi pe deplin mulţumit atunci cînd cumpăraţi produsele afişate pe discvinil.ro. Dacă produsele cumpărate nu vă satisfac, le puteţi returna, în ambalajul original, în termen de maxim 5 zile şi noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosnd acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Se va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris, pe adresa office@discvinil.ro a comenzii şi numai după primirea produsului\ produselor înapoi. Suma înapoiată cît şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 1. În cazul neridicării comenzii de către client

În cazul în care clientul nu îşi îndeplineşte obligaţia de a ridica comanda şi a plăti contravaloarea ei ramburs, aşa cum s-a angajat în momentul lansării comenzii, sîntem îndreptăţiţi să îi solicităm plata transportului tur şi retur, a taxelor de magazinaj şi a oricăror alte penalităţi. În cazul în care clientul nu înţelege să îşi îndeplinească pe cale amiabilă obligaţiile asumate la lansarea comenzii, ne rezervăm dreptul de a acţiona conform legilor româneşti în vigoare pentru a putea recupera pierderile cauzate de nerespectarea îndatoririlor clientului.\

 1. Dispute şi conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între discvinil.ro şi client va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din domeniu, iar soluţionarea conflictelor va fi de competenţa instanţelor de judecată.